OVER ONS

Dequino

is een exclusief sieradenmerk, gestart in februari 2003, dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en met de hand vervaardigen van bruidssieraden.

De naam Dequino is een samentrekking van de naam Deborah en Uquino. Uquino was een prachtige Lusitano hengst, een paard met een heel bijzonder en mooi karakter.

Visie van Dequino


Ons doel is om de bruid te laten stralen op haar trouwdag en het mooiste wat in de bruid zit naar boven te halen.

Een mooi sieraad helpt daarbij. Het maakt het geheel perfect af, als een lijst om een schilderij.

Wij streven naar balans en sieraden zijn daarbij de perfecte aanvulling. Maar ze mogen niet teveel de aandacht bij de bruid wegnemen, want het gaat immers om de bruid.

Voor het perfecte plaatje is de balans van de gehele look het toverwoord.


Visie van Dequino


foto; Kenneth Stamp

Ontwerpster

Deborah de Haan is de designer van Dequino bruidssieraden. Na jaren hobbymatig sieraden te hebben ontworpen, heeft ze in februari 2003 besloten het sieradenlabel Dequino op te zetten en van haar hobby haar werk te maken.Ook heeft zij in 2014 het Certificaat basisvaardigheden Goudsmeden behaald in Amsterdam op de ZADKINE Vakschool Schoonhoven.

Deborah is lange tijd zeer actief geweest voor de danswereld en heeft daar mooie creaties mogen vervaardigen. Hierna heeft zij besloten om zich toch te gaan specialiseren in het ontwerpen en vervaardigen van bruidssieraden vanuit een eigen atelier.


Media


Het kan goed zijn dat je Dequino al eens hebt zien stralen op de tv! Dequino heeft meegedaan met de tv-programma's 'Dancing with the Stars' (RTL4), 'Op zoek naar Mary Poppins' (AVRO) en heeft de volledige sieradenlijn mogen ontwerpen en vervaardigen voor het tv-programma 'Strictly Come Dancing' (AVRO).
Ook staan haar sieraden in bekende bruids media. kijk ook eens op nieuws .